Foghúzás után szájfertőzés?
Figyelt kérdés
Tegnap kihúzták egy fogamat és mára nagyon csúnya szájfertőzés lett a nyelvem alatt.Azért lett szájfertőzésem mert ott a fogorvosi rendelőbe mikor matattak a számba elkaptam valamit?Vagy mitől?Másnak volt már ilyen?2010. nov. 17. 22:52
1/4 anonim válasza:
Vszínű afta.
Nem oszt nem szoroz majd elmúlik.
Volt nekem is.
18/F
2/4 anonim válasza:
Egyáltalán nem biztos, hogy afta...
De ha csúnyának látod, nem ártana megmutatni, mivel foghúzásod volt, jó lenne ha az a seb nem fertőződne el.
3/4 anonim válasza:
Szerintem is afta, ami nem fertőző, szóval nem kaptál el semmilyen fertőzést.
Valakik hajlamosabbak rá egy-egy fogászati kezelés után, de igazából senki nem tudja, hogy mitől alakul ki. Nem sértették föl picit valamivel?
Mert nekem olyankor lesznek hatalmas aftáim, amikor a fogszabályozóm felsérti a számat.
4/4 anonim válasza:
Mivel a száj nem steril-sőt a szájban történő beavatkozások után gyakran előfordul fertőzés vagy gyulladás a szájüregben mivel megbontják annak a flóráját.Tehát nem a rendelőből kaptál el vmit hanem a szádban lévő bacik aktivizálódtak,ez gyakori eset!Ezért van ráírva a szájfertőtlenítő tabletták betegtájékoztatójába,hogy szájüregi beavatkozások után(foghúzás,tömés) alkalmazandók.Tantum verde vagy Strepsils,Septofort jók rá vagy öblögess chlorhexamed oldattal!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!