Visszamaradt fog gyökér eltávolítása?
Figyelt kérdés
A műtéti beavatkozás érdekelne.
Azt mondta a doki,hogy felvágják az ínyt fúrnak egy lyukat a csontba és kiveszik a gyökeret.Addig oké,hogy felvágják az ínyt és fúrnak egy lyukat de a gyökér kivétele az mivel történik és fájdalmas e?
Sajnos már megpróbálta műtét nélkül kivenni de nem sikerült mert nem bírtam a fájdalmat pedig dupla adag lidokaint kaptam.
2010. nov. 15. 22:59
1/7 anonim válasza:
Na akkor akár bele se fogj szerintem...garantáltan be fogsz szarni a kezeléstől,de ha nem hiszed, menj csak el...
2/7 A kérdező kommentje:
Sajnos muszály mert begyulladt és csonthártya gyulladásom lett a jobb arcom bedagadt és felgyűlt egy csomó genny benne és addig míg nem húzzák ki ezt a gyökeret addig a gyulladás is megmarad.
2010. nov. 15. 23:11
3/7 anonim válasza:
Én fél évig jártam gyökérkezelésre anno, mindig begyulladt, a végén szájsebészeten felvágták az ínyem, kiszedték, összevarrták, 1 hét után jól voltam. Ébren voltam, érzéstelenítettek. 14-15 éves voltam, kibírtam, csak amikor múlik az érzéstelenítő akkor kellemetlen :S
4/7 anonim válasza:
Ahogy elmondtad abból az jön le, hogy nem számít, hogy fáj-e vagy nem, meg kell csinálni és kész.
5/7 A kérdező kommentje:
Igen tök mindegy,hogy fáj-e vagy nem akkoris meg kell csinálni.Csak azt szeretném tudni mire számíthatok.
Kérlek olyanok írjanak akik már átestek ilyen foggyökér eltávolító műtéten.
Előre is köszi
2010. nov. 16. 14:32
6/7 anonim válasza:
Az enyémmel semmi baj nem volt (immár 20 éve) a rosseb sem szedeti ki onnan, ha nem muszáj. Saját csontom, nem testidegen anyag, miért lenne annak ott rossz helye, ha amúgy nem gyullad be? Ha begyullad már az elején, akkor persze pech.
7/7 anonim válasza:
Utolsó. Szedesd ki, nem jó megvárni hogy fájjon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!