Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Mennyire szörnyű/fájdalmas...

Mennyire szörnyű/fájdalmas egy bölcsesség fog húzás?

Figyelt kérdés

Sose volt gond a fogaimmal, eddig nem is féltem ezektől a dolgoktól. Most sok gond lett, kell húzás, tömések meg egyéb kezelések. Bölcsességet fognak húzni a jövő héten.

A héten meg kaptam egy tömést. Ahhoz is érzéstelenítettek, még a szurit se éreztem, mert ahhoz is befújtak előtte lidokaint. Nagyon pozitív élmény volt ahhoz képest, amit vártam. Semmit nem éreztem, semmi fájdalom nem volt.

A húzás is ennyire fájdalommentes lesz? Gondolom, utána a gyógyulás is szar lesz és ahhoz is fog kelleni itthonra fájdalomcsillapító. De mire számítsak?

Elvileg sima húzás, nem bonyolult, kint van rendesen, meg lehet fogni...

tegnapelőtt 20:44
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

A húzás maga nem fájt, de 25 perc volt, mire kiszedték, mert ripityára tört, és ki kellett vásni aztán a "maradékot" 😅

A másik bölcsességfogam ellenben tízperc alatt kijött.

Műtét utáni komplikáció egyiknél sem lépett fel szerencsére.

tegnap 12:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!