Hány nap alatt bújt ki a bölcsességfogatok?
Éjjel kezdett fájni az ínyem, az arcom bal oldalára kihatott a sugárzás, és egyre nagyobb a duzzanat az ínyemen. Nem fáj eszeveszettül, de húzódik, ha tapogatom, akkor erősebben fáj, és a mandulám környékén is érzek valamiféle fájdalmat nyeléskor. Sajnos csak jövöhét hétfőre kaptam időpontot.
Lehet, hogy 1-2 nap alatt előbújik a fog?
ne reménykedj. a bölcsességfog alattomos. picit nő, aztán elkussol, és majd pár hónap múlva újból hallatt magáról.
nekem az egész hétvégémet tönkretette, de most megszívta, mert holnap 2-re megyek a dokihoz! juppí :D
Nekem egy évig tartott, de csak 2-3 havonta fájt.
Vegyél Dentinoxot patikában, az jó.
Köszönöm a válaszokat, akkor nem reménykedem:)
Nem tudom, a doki mit tud csinálni vele, ha még nem nőtt ki?!Esetleg ad rá valami gyógyszert?
Akkor nem valami jók a kilátások:S
Na majd a doki megmondja..:)
Ez tök változó, nem lehet általánosítani sehogy sem!
A rendezett fogsor sem jelent semmit,ha többnek nincs helye stb.
Nekem feltették a fogszabályozót, kihúztak 4 fogamat.
Rá egy két hétre fogmosáskor éreztem,hogy kinőtt egy csücsök.Másnap estére kint volt az egész bölcsességfog teteje, kb egy hétre rá már teljesen kinőtt.
A másik oldalon rá 1 hónapra éreztem evés közben,hogy csípi az ínyemet, odanyúltam és éreztem,hogy már áttörte az ínyemet, 1 hétre rá az is kinőtt, teljes fájdalom nélkül. A doki jobban meglepődött mint én=)
A párom viszont már túl van a fogszabályozáson, elég hézagosak a fogai és még is majd meghal a fájdalomtól...
Tehát ez iylen, kinek így kinek úgy!
Köszi a válaszokat!
Remélem nem fog hónapokig tartani, mert már ma is jobban fáj mint tegnap, és már a mandulám is begyulladt, legalábbis nyeléskor úgy érzem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!