Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Miért nem akar nőni? És miért...

Miért nem akar nőni? És miért fáj igy?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Képzeljétek el, a napokban nagyon rosszul voltam, annyira fájt a fejem, majd megőrültem, feküdnöm kellett egésznap vele. :( És inkább a jobb oldalt hasogatott, a fülem tövénél is. És elmúlt a fejfájásom, mondjuk voltam orvosnál, és magas volt a vérnyomásom, igy irt fel más gyógyszert.

Azóta nem fáj a fejem, hogy lekopogjam, mondjuk a vérnyomásom nem tudom mérni, azt nem tudom magas-e.

Lényeg az, hogy tegnap elkezdett jobb oldalon az ínyem fájni, és észrevettem, hogy nő a bölcsességfogam.

Bal oldalt szépen nő, de jobb oldalt, kicsit dagadtabb az ínyem, ez fáj is, és olyan kicsike még, (pedig visszaemlékszem, a nyaralás után ami júlisuban volt, fájt a fejem, és akkor is ott volt már mindkét fog, de ez a jobb oldali nem nő, és a már meglévő fogamnak a tövébe nő, igy nyomja az ínyemet, és nem tud nőni, én is gondolom.

Miért lehet ez?

Nagy probléma ez?

Ugy félek fogorvsohoz menni, ezt ki fogja huzni?

Én soha nem hanyagoltam el a fogaimat, mindig vigyáztam rájuk, voltam tömetni őket, és soha nem huztak egyet sem, erre most tessék.

Szerintetek mit fognak csinálni vele?

Valószínű,hogy erről fájt akkor ilyen kegyetlenül a fejem?

Köszönöm a válaszokat.

2010. nov. 8. 09:50
 1/2 anonim ***** válasza:

Dentinox krémet vegyél a patiában, recept nélkül lehet kapni. A kisbabák ínyét is ezzel kenegetik, nekem patikus ajánlotta bölcsességfogra. Nekem bevált.

Ha nem segít, akkor sajnos doki.

A magas vérnyomásnak viszont jobban utána kéne járni, főleg, ha folyamatosan gyógyszert szedsz rá. Nekem is magas volt, kivizsgáltak és nem találtak semmit. A doki azt mondta, hogy valami vírus okozta átmenetileg, nem kell vérnyomáscsökkentőt szendem. És azt is mondta, hogy mivel fiatal vagyok, akkor sem írna, ha nem vírustól lenne. Ha most jön a b.fogad, te sem lehetsz öreg. :) A vérnyomást lehet helyes táplálkozással és sporttal csökkenteni.

2010. nov. 8. 09:56
 2/2 A kérdező kommentje:

Szia!

Igen, 19 leszek december 1-jén :)

Tudod hiztam, igy lett magas a vérnyomásom, diétáznom kell, és futunk mindennap a párommal:)

2010. nov. 8. 10:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!