Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Körzetis fogorvos december 2...

Körzetis fogorvos december 2 óta nem tömi be a fogam ekkor jelentkeztem nála kicsi szuvasodással első fog szélén van hogy tömje be minél hamarebb mentem h tényleg időben legyen el látva ekkor el küldött hogy idén ő már nem töm január elején hivjam?

Figyelt kérdés
Fel is hívtam 9 dikén adott mára időpontot mentem ...ekkor közölték hogy mást is be irt már tömésre erre az időpontra 2 embernek nem töm egymas utan igy engem at tett jövőhét keddre 2 hónapja várok 1 tömésre már félek h kedden is elküld nincs pénzem drága magánorvosra de szeretném kezeltetni a fogam a tbt fizetem! Mit tehetek hova forduljak minden kozeli más körzetist hivtam senkisem vállal át vidéken élek egyébként nagyon elkeserít hogy nem látnak el illetve ennyiszer elküld a szuvasodás meg persze terjed addig is már 2 hónapja várok egy tömésre neki is a könyebb a dolga ha pici a szuvas rész a fogon nagyon elkeserítő ez megértem ha leheterhelt de miért ur be 2 személyt akkor ez is hogy 2 embernwk nem töm egymás után eztsem értem aki így jár és nincs sok pénze magánra annak a sorsa fogatlanság 😭
ma 09:12
 1/1 anonim ***** válasza:

Kis szuvasodás miatt nem kell aggódni, hogy 2 hónap alatt sokminden történik.

Az én történetem régi. Egy körzetis hentes megkínzott még 2000-ben nolyan szinten (hűtés nélkül fúrt úgy, hogy porzott a szám), majd kiugrottam a székből. Azt hittem, hogy már tök mély a lyuk. 2 hét mólva kiesett, akkor megcsinálta egy profi. 2008-ig tartott, de amikor kiesett, buta módon halogattam, mert azt hittem, ez már gyökérkezelés lesz, és attól itrtóztam.

Végül 8 évig halogattam, akkor valahogy rávettem magam, hogy megmutatom egy dokinak akit ajánlottak.

Ő még úgy beszélt ennyi idő után is, hogy van némi esély elkerülni a gyökérkézelést, de minimális.

Végül meg kellett csinálni, de teljesen fájdalommentesen csinálta.

ma 09:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!