Mit csináljak, ha van egy rés a fogaim között és nem tűnik el?
Figyelt kérdés
Már kiskorom óta van, de mindig utáltam a kinézetemet emiatt, egy képen se mosolyogtam.
13 évesen is leginkább emiatt lett fogszabályzóm, mondtam is a dokinak hogy leginkább azt szeretném, ha ez a rés tűnne el, de amikor levették akkor is volt egy nagyon apró rés, persze a fogaim szebbek lettek.
Ha nem veszem fel az átlátszó, kivehető fogszabályzómat egy pár óráig már elkezd visszaállni ugyanabba a pozícióba, és idegesít hogy elmegyek valahova és már észre is veszem, hogy ott van.
Persze nem túl nagy rés, kb. 0,5 mm sincs, de mégis távolról is látszik és az emberek be is szólnak néha miatta. Engem nagyon idegesít. Létezik más mód a fogszabályzáson kívül hogy ne jöjjön vissza a rés soha többet?
tegnap 13:55
1/1 anonim válasza:
Velem is ugyanez volt. Fogszabályzóm lett, 1,5-2 évig. Miután levették, minden este kellett használnom egy éjszakai fogszabályzót, hogy ne menjen vissza. Lehet, hogy nem volt megfelelő ideig fenn a fogszabályzód, nem lett eléggé összehúzva, vagy nem használod eleget az éjszakai fogszabályzót. Az elején nekem is mindig vissza akart állni, aztán egy idő után megmaradt a helyén. Szerintem próbáld nap közben is feltenni az éjszakait, ha esetleg nem mész sehova és nem zavar, hogy fent van. Ha pedig nem változik, érdemes lenne beszélni a fogorvosoddal, aki csinálta a fogszabikat. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!