Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Sárgák a fogaim. Mit csináljak?

Sárgák a fogaim. Mit csináljak?

Figyelt kérdés
Kiskoromba utáltam fogat mosni es ezert nagyon sok ideig nem mostam fogat.9 éves koromba feltűnt hogy egx kicsit sárgák a fogaim ezért elkezdtem rendszeresen mosni.de azóta még sárgább lett(nwgyon) pedig egy nap 2×-3× mosok fogat fogfeherítős fogkremmel..és semmit nwm használ sőt még sárgább lett..mások ajánlották a szodabikarbonás megoldást de azt mondták hogy leszedi a fogzomancot de engem mar annyira zavart hogy sárga hogy kipróbáltam..de nem használt semmit..valaki aki nagyon profi ebben segítsen..most 14 vagyok és nagyon zavar..egyre jobban sárguk befele és nemtudok mit csinalni.már mindent kiprobaltam
2018. máj. 9. 14:07
 1/4 anonim ***** válasza:
A szódabikarbóna valóban nem jó neki, azt ne is csináld. Kérj szülinapra vagy valamire pénzt és csináltass fogfehérítést. Más megoldás nincs sajnos
2018. máj. 9. 16:14
 2/4 anonim ***** válasza:

A fogfehérítés, gyengíti a zománcot, sokkal gyengébbek lesznek utána a fogaid, és sokkal könnyebben törnek.

És csak ideiglenes, ha egyszer kifehéríted, hiába mosod és figyelsz rá, ugyanúgy visszasárgul.

2018. máj. 9. 20:05
 3/4 anonim ***** válasza:
Moss szénnel fogat
2018. máj. 9. 21:09
 4/4 anonim ***** válasza:
Szia énis a szenet javaslom! És ha eccer használsz szodabikarbonát akorsem dől össze a világ!
2018. máj. 9. 22:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!