Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Kedden reggel húzták az alsó...

Kedden reggel húzták az alsó fogam,melyen volt 2 ciszta is. Még fel van dagadva az arcom,fáj is az állkapcsom.Normális ez? Flectort szedem rá.Antibiotikumot nem írt ki.

Figyelt kérdés
Cisztás fog

#Cisztás fog húzás
ma 12:18
 1/8 anonim ***** válasza:
Szűnik a fájdalom vagy ugyanolyan erős? Gondolom, nem fogsz ügyeletre menni, de ha hétfőig nem javul érzékelhetően, akkor menj vissza. Fagyasztott borsóval vagy rongyba csavart hűtőtasakkal borogasd naponta többször 10 percre.
ma 13:05
 2/8 Ypszilon1980 ***** válasza:
Jegelted? A fájdalom kicsit még az lehet normális, de a dagadás már nem biztos. Kb. 3-4 napig lehet duzzadt, de lejjebb kell mennie. Hétfőn doki, ha nincs változás.
ma 13:13
 3/8 A kérdező kommentje:
Fájdalom csillapítóval elvagyok. Ha leveszem 5-6órát hatni szokott. Ügyeletre nem tudok menni,mivel vidéken lakom és a legközelebbi 45 km-re van, autóm sajnos nincs.Nem elviselhetetlen a fájdalom,de azért érzem. Próbáltam ma hívni aki húzta de ma nem rendel. Antibiotikumra gondoltam,hogy elkezdem szedni,hogy elvigye a duzzanatot és az esetleges gyulladást. Hallottam,hogy akinek cisztás fogat húztak írt az orvos antibiotikumot.
ma 15:04
 4/8 anonim ***** válasza:
Van recepted?
ma 15:29
 5/8 A kérdező kommentje:
Van itthon egy doboz bontatlan Dalacin. Nem lett felhasználva. Kb 3 hete lett kiváltva.
ma 15:52
 6/8 anonim ***** válasza:
Érdemes beszedni.
ma 15:54
 7/8 A kérdező kommentje:
Én is úgy gondoltam,nehogy valami nagyobb baj legyen.
ma 16:09
 8/8 Ypszilon1980 ***** válasza:
Szerintem szedd be.
ma 18:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!