Kedden reggel húzták az alsó fogam,melyen volt 2 ciszta is. Még fel van dagadva az arcom,fáj is az állkapcsom.Normális ez? Flectort szedem rá.Antibiotikumot nem írt ki.
Figyelt kérdés
Cisztás fog#Cisztás fog húzás
ma 12:18
1/8 anonim válasza:
Szűnik a fájdalom vagy ugyanolyan erős? Gondolom, nem fogsz ügyeletre menni, de ha hétfőig nem javul érzékelhetően, akkor menj vissza. Fagyasztott borsóval vagy rongyba csavart hűtőtasakkal borogasd naponta többször 10 percre.
2/8 Ypszilon1980 válasza:
Jegelted? A fájdalom kicsit még az lehet normális, de a dagadás már nem biztos. Kb. 3-4 napig lehet duzzadt, de lejjebb kell mennie. Hétfőn doki, ha nincs változás.
3/8 A kérdező kommentje:
Fájdalom csillapítóval elvagyok. Ha leveszem 5-6órát hatni szokott. Ügyeletre nem tudok menni,mivel vidéken lakom és a legközelebbi 45 km-re van, autóm sajnos nincs.Nem elviselhetetlen a fájdalom,de azért érzem. Próbáltam ma hívni aki húzta de ma nem rendel. Antibiotikumra gondoltam,hogy elkezdem szedni,hogy elvigye a duzzanatot és az esetleges gyulladást. Hallottam,hogy akinek cisztás fogat húztak írt az orvos antibiotikumot.
ma 15:04
5/8 A kérdező kommentje:
Van itthon egy doboz bontatlan Dalacin. Nem lett felhasználva. Kb 3 hete lett kiváltva.
ma 15:52
7/8 A kérdező kommentje:
Én is úgy gondoltam,nehogy valami nagyobb baj legyen.
ma 16:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!