Szájsebész után, a seb alatt vörös íny
Fertőzés lehet?
Figyelt kérdés
Sziasztok, Egy hete voltam Fogorvosnál, foghúzás végett. De beletörte tőbe a Fogamat az ínyembe. Majd másnap elmentem szájsebészhez aki kiszedte azt. És össze varrta. A Sebbe látok ilyen fehér könnyen leszedhető valamit.
És ahol ki lett szedve a Fogam, ott rózsaszín a ínyem, az ínyem alja viszont vörös. Illetve Aftám is lett. És ahol a seb van, a mellette lévő fogam érzékennyé vált.
Lehetséges hogy elfertőződött? Illetve mi a teendő ebben az esetben?
Érzékeny, mert meggyötörték ott. Nekem is szokott ilyen lenni.
Kérdezd meg a fogorvost, hogy mi a teendő. Nekem gyógyszeres szájvizet ajánlottak. De foghúzás után nem biztos, hogy lehet öblögetni. Nekem be kellett kennem. Egyszer meg egy krémet kaptam, azzal kellett kennem a fogínyt.
tegnap 09:05
2/5 A kérdező kommentje:
És egy hét után jött elő most ez hogy a szomszédos fogam érzékeny lett. Ez végett aggódnom kéne?
tegnap 12:18
3/5 Ypszilon1980 válasza:
Nem biztos, hogy gond van, 1 hét az semmi, fertőzésnél szerintem gennyesedne is, nekem volt ilyen egy nagy műtét után 6 héttel, hidd el ha nagy gond van, azt észreveszed. De az a legjobb ha megnézeted, lehet írnak gyógyszert meg kell szájöblögető és rendeződik.
tegnap 14:29
4/5 A kérdező kommentje:
Rendben van, köszönöm szépen! Csak sosem volt még ezelőtt húzva/kezelve fogam. És aggaszt hogy egy hét után kezdett el fájni most a Szomszédos fogam,egészen idáig nem volt érzékeny. illetve hogy vörös az ínyem.
tegnap 16:55
5/5 Ypszilon1980 válasza:
Igen, ez így szokott lenni, sokszor az ilyen az első, de megnyugtatlak, nekem volt több ilyen műtét, volt állkapocs műtét is, de ugyanúgy visszamentem, ha panaszom volt, nem tudtam volna döntést hozni magamtól, inkább feleslegesen menjek, sajnos a 6. héten valóban gond volt. Ergo probléma lehet később is, hiába addig minden rendben volt.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!