Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Lehet összefüggés a fogfájás...

Lehet összefüggés a fogfájás és a menstruáció között?

Figyelt kérdés

Soha nem voltam fogfájós, lyukas fogam sincs. 32 éves múltam.

Nem rég viszont a semmiből olyan fogfájás kapott el az egyik 15 éve kint lévő bölcsességfogamnál, hogy 3-4 napig se enni se aludni nem tudtam, még a fejem is fájt azon az oldalon. És meg is jött.

Majd mint amit elvágtak egyik reggel úgy ébredtem, hogy abszolút nyoma veszett a fájdalomnak. Mire bejutottam a fogorvoshoz már abszolút semmi nem volt, egyébként ő sem talált semmi okot rá, amiért annak fájni kellene vagy kellett volna.

Azóta pedig mind a 2x a menstruációval együtt jött elő ez a fájdalom. Utóbb durvábban, most csak enyhébben de azért zavaróan.

Létezik, hogy ez valamilyen összefüggésben van? És ez vajon így is marad?

nov. 25. 23:10
 1/5 anonim ***** válasza:
67%
Hormonok és az ideg.
nov. 25. 23:20
 2/5 A kérdező kommentje:

Köszi!

Az van most bőven valami miatt, akkor remélem ha rendeződik végre abbamarad ez is

nov. 25. 23:29
 3/5 anonim ***** válasza:
Én is a hormonokra tippelek meg talán emelkedett vérnyomásra. Én kiszedetném azt a fogat.
nov. 26. 07:38
 4/5 anonim ***** válasza:

Ha megröntgenezték és semmit nem látott az orvos akkor nem kell kiszedetni. A húzás sem kellemes.

Nekem is volt ilyen. De én azt vigyeltem meg. Hogy mensesnél gyakran felpuffadt a hasam meg beszorult a elvegő itt ott és volt hogy az nyomott valamit a gyomromba ami kisugárzott oda. Vagy féloldali migrenes fejefájasom lett ami a fogamba is kisugárzott.

nov. 26. 10:37
 5/5 anonim ***** válasza:
Persze! Van összefüggés! Én úgy tudom, hogy influenzás leszek, mert egy nappal elötte el kezd fájni a fogam. Ahogy kigyógyulok, elmulik a fogfájás. Ez igy megy már 5 éve. A fogorvos persze nem talál semmit, mert náthásan nem megyek orvoshoz, és mikor egészséges vagyok akkor meg már nem fáj.
nov. 29. 01:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!