Mitől keletkezhetett az ínyemen pattanásszerű fehér
valami?
Figyelt kérdés
Minden nap mosom a fogam 2x, nyelvtisztítót, fogselymet minden fog között. Mit tehetnék még hogy ne legyen gond a fogaimmal, milliókat költöttem rá fogászaton, és még mindig mindig problémáim vannak. Annyiban szerencse, hogy nem fáj semelyik, de akkor is ijesztő ez a pattanás szerű valami az inyemen..
Most egy ideig nincs időpontom a fogászatra ahova járok, ezért őket nem tudom megkérdezni.
Ezért ha valakinek volt hasonló vagy beszélt erről a fogorvosával tudna informálni, hogy mi lehet?
Atka, majd meggyógyul, addig kicsit kellemetlen lesz.
nov. 24. 20:18
5/16 anonim válasza:
Fáj vagy nem? Ha fáj, valószínűleg afta, ha nem fáj, akkor valószínűleg egy sipolynyilas, begyulladt valamelyik fogad és azon keresztül ürül a genny -ezert nem faj, mert nem feszíti a szöveteket.
nov. 24. 21:16
6/16 anonim válasza:
Tályog, ciszta, atka 🤣🤣🤣
Valószínűleg a foggyökérnél van gond, esetleg belülről szuvasodik a fog. Előrehaladott állapotban lehet, ha az ínyen keresztül tört utat a genny.
Egy röntgen megmutatja mi a gond.
nov. 24. 21:49
7/16 anonim válasza:
Szerintem csak afta. Majd fog fájni. Clorhexadinnel ecsetelgesd ha fáj.
nov. 24. 23:13
8/16 anonim válasza:
6-os, ha már röhögsz máson, legalább te se írj már olyan hülyeséget, hogy belülről szuvasodik a fog....
nov. 25. 00:47
9/16 anonim válasza:
Aftát akartam írni én is, az atka helyett. Sok volt a gyakorlat mostanában. 😆
4-es
nov. 25. 01:46
10/16 anonim válasza:
Fogorvoshoz én sosem megyek. Fogni kell ilyenkor steril tűt, átbökni azt kinyomni, kifolyik belőle ilyen fehér nedv. Utána szódabikarbónás, kamillás öblögetés kell (napi többször) aztán elmúlik magától.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!