Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Cisztás fog húzása után...

Cisztás fog húzása után vissza fog csontosodni a terület?

Figyelt kérdés
Ki kell húzni egy hátsó cisztás fogamat. Mondta az orvos, hogy most még nem lehet implantátumot betenni, mert nem maradt csont. Lehet majd valaha rakni oda? Vissza fog az csontosodni?
ma 14:22
 1/5 anonim ***** válasza:
Miért nem kérdezted meg részletesen. Azt mondta, hogy “most még”. Ebben benne van, hogy ha begyógyult, vissza lehet rá térni.
ma 14:25
 2/5 anonim ***** válasza:
Nem vagyok orvos,de szerintem vissza fog.
ma 14:33
 3/5 Ypszilon1980 ***** válasza:
Hát ez sok mindentől függ, hol van elhelyezkedve és mekkora. Ha kisebb, akkor lehet vissza fog, ha nagy a hiány, akkor nem feltétlen. Nekem éppen ezért kellett műteni, plusz PRF membránt beletenni.
ma 14:41
 4/5 A kérdező kommentje:
Értem. De akkor csontpótlással még megoldható lesz, ha majd implant mellett döntök, ugye? Rémálmaim a hidak és a kivehető pótlások.
ma 14:43
 5/5 Ypszilon1980 ***** válasza:
Igen, ez lehetséges.
ma 14:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!