Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Miért nem csillapicsa az...

Miért nem csillapicsa az algokámin a fogfájásomat?

Figyelt kérdés
Éjjel aludni sem tudok, nappal egy kicsit csillapodik, de estére úgy fáj, hogy bolondulok meg. Nam akar hatni a fájdalomcsillapitó.

ma 17:32
 1/3 anonim ***** válasza:
62%

Mert túl erős a fájdalom vagy nem olyan típus, ami ellen ez a gyógyszer igazán hatásos. Mi a fájdalom konkrét oka? Oké, fogfájás, de mitől fáj? Eltört, vagy szuvas, vagy gyulladt, vagy műtét utáni állapot?

A legjobb az lenne, ha elmennél (vagy visszamennél) a fogorvoshoz, mert az erős fájdalom általában orvosi ellátást igénylő állapotra/sérülésre utal.

ma 17:44
 2/3 anonim ***** válasza:
76%
Kicsi troll.
ma 17:50
 3/3 A kérdező kommentje:
*algocalmin 1# Szuvas a fog, de nincs gyulladva. Az a gyulladás nélküli erős fájdalom, amitől még az egész fejet is fájni érzed. De 2 algocalmint is vettem be, de semmi. Többet már nem lehet, mert már méreg. Kékszeszt is tartottam a fogamon kb. fél percig, kiköptem, az elzsibbasztotta vagy úgy 5-10 percig, de megint fájt utána. De az sem jó, mert a szájamat marja ki belül.
ma 20:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!