Foghúzás után mikor leszek jobban?
Figyelt kérdés
Pár napja kiirtam egy kérdést,ügyeleten foghúzásnál beletörték a gyökeret múlt hét vasárnap ezt kedden kihúzták magánfogorvosnál.
Aztán mára még mindig rettenetesen fájt,feszítet és lüktetet a fejem így ma megint visszamentem.
Mondták hogy begyulladt a csonthártya.
Tettek bele gyógyszeres csíkot,kaptam aksolin antibiotikumot.
Az antibiotikumból egyet bevettem.
még háromszor kell mennem gyógyszeres csík cserére.
De még mindig fáj.
Kérdésem az lenne hogy mikor lesz enyhébb mert már nem igazán bírom….???
Illetve nagyon gyengének érzem magam,iszonyú sápadt vagyok,ez lehetséges a csonthártya gyulladástól/fertőzéstől?
ma 09:12
1/1 anonim válasza:
Az antibiotikumnak kell 2-3 nap mire kifejti a hatását. Amint enyhül a gyulladás szerintem jobban leszel már. Ha nagyon fáj vegyél be flectort vagy cataflamot. Jobbulást🙂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!