Megnyílt arcüreg műtét után mennyire fáj?
Sziasztok!
Nemsokára lesz fogműtétem és baromi nagy esélye van annak, hogy megfog nyílni az arcüreg.
Na most biztosan fogok kapni utasítást mit tegyek és mit ne,
de parázok miatta.
Bölcsesség fogamat már műtötték és nem is kívánom senkinek se...
Mennyire fáj ez igazából? Mennyire kell majd odafigyelnem rá?
Ha valaki leírná a tapasztalatát miután volt már ilyen műtétje, megköszönném.
Mi lett végül? Nekem mindkét felsőt kihúzták a rendelőben. Nem éltem meg műtétként és nem nyílt meg az arcüregem.
A baloldalit szépen összevarrták azzal semmi gondom nem volt enni inni is tudtam már aznap egyáltalán nem is fájt. A jobb oldalit nem varrták össze rendesen ott most egy nagy lyuk van ami nem tudom hogy fog begyógyulni. Fákdalcsillapító nélkül kibírtam az éjszakát de azért ez fáj, nehezen tudom nyitni a számat is és még mindig szovárog belőle valami időnkét pedig tegnap volt a húzás. Nem értem miért kellene megnyílmia az arcüregnek. Szerintem jó orvosnál nincs ilyen
Ma volt a műtét, túlságosan belógott a fog az arcüregbe és nagyon kicsi esélyt mondott a szájsebész (szerintem nagyon profi és tudja kezelni a páciensét is), de szerencsére nem nyílt meg.
Annyira nem rossz eddig mint hittem, de az este/holnap kiderül minden.
Sokkal jobban kell vigyázni rá, mint hittem, ráadásul órákkal később is véres a nyálam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!