Mennyi a valoszinűsege hogy foghuzas utan megnyilik az arcüreg? Jobb 7es felső fog
Ehhez az kell, hogy beleérjen a gyökere az arcüregbe. Az pedig látszik a röntgenen, és eleve úgy készülnek a húzásra, hogy esetleg le kell zárni az arcüreget.
De nem túl gyakori, beszélgettem a fogorvosommal (egyben szájsebész is), és azt mondta hogy a 26 éves pályafutása alatt (rajtam kívül) 2-3 eset volt mikor le kellett zárni az arcüreget.
Nagyon szepen köszönöm a valaszodat. Valamiért szinte halalfelelmem lett nem tudok elaludni .
Neked nagyon fájt?
Attól tartok hogy az orvos nem fogja észre venni ha úgy adódik.
Es olvastam hogy a fertőzés atterjedhet az agyra is . Tudom nem kellene olvasgatnom, de annyira kivagyok ..... most valahogy nagyon nem lenne kedvem műtétekhez, sem ahhoz hogy meghaljak.
Itt leírja pl, hogy tesztet is végeznek, meg történt e, szóval észre veszi, ha történne ilyen...
Megprobalok valahogy megnyugodni... most keltem fel , egész éjjel nem tudtam elaludni ,teljesen kivagyok .
Ekkora dráma egy fog miatt :D
6-os vagyok.
A jobb felső nyolcas nyílt meg. Csak a felső fogak eltávolításakor fordulhat elő.
Ne aggód, nem lesz semmi baj. Legfeljebb összevarrják és lesz egy plusz varratszedésed utána.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!