Kinek volt már arcüreg feltárással egybekötött,úgynevezett "zsebes" sinus plasztikája? Mennyire fájdalmas utána,mik a tapasztalatok,mire kell figyelni?
Nekem is megnyílt, simán megoldotta a doki. Igaz, azonnal kiderült, ezért az átmosós szenvedést én megúsztam, de maga a műtét (gondolom) ugyanaz. Bő fél óra, talán kicsit több, és sokkal többet fogsz unatkozni, mint szenvedni. Az érzéstelenítő miatt nem fáj, az orvos melózik, te meg megvárod, amíg elkészül. Elolvasva sokkal borzasztóbb, mint a valóságban.
A varratokat már ismered, kapsz egy újat. Nem hagyják nyitva a sebet, legalábbis én nem tudom elképzelni. Utána fájni fog, de nekem egyszer se kellett fájdalomcsillapító, inkább csak hisztis lesz tőle az ember. Viszont fel fog dagadni az arcod, szóval ne most tervezz esküvői fotózást.
A szarabbik részén már átestél, ez csak annyival rosszabb a húzásnál, hogy tovább tart, amíg megcsinálják. De a szájsebészek nem hülyegyerekek, tudják, hogy mit csinálnak, és azt is tudják, hogy mennyire fosol tőlük. Nem fognak bántani, ne félj. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!