Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Miért van annyi embernek...

Miért van annyi embernek szétrohadva a fogva?

Figyelt kérdés
Általábban férfiaknál van ez ,de miért?

#egészség #fog #Szétrohadva
nov. 10. 18:18
 1/8 anonim ***** válasza:
79%
Alkohol, cigi, rossz minőségű kaja és pénztelenség.
nov. 10. 18:20
 2/8 anonim ***** válasza:
87%
Igénytelenség, rossz fogmosási technika, genetika, nem mennek fogorvoshoz akkor se, ha kéne. Pénznél mondjuk valahogy azt figyeltem meg, hogy az ájfon meg a drága táska, cipő stb mindig megvételre kerül, csak a dokira nem telik. Egy protkó nem olyan menő.
nov. 10. 18:33
 3/8 anonim ***** válasza:
74%

félelem és rettegés a fogorvostól és IGÉNYTELENSÉG

az én drágám mikor elcsomagoltam a fogkeféjét egy utazáshoz, de végül nem tudott elutazni, nem kereste a fogkeféjét! 4 nap múlva kérdeztem, hogy nem hiányzik valami az életéből? Azt felelte a szex, mondom, azert nincs szex, mert okadek budos a szád, mivel nem mosol fogat 4 napja.

Neki tényleg nem tűnt fel!!!!

Amúgy sokan nem szeretnek fogorvoshoz menni, mertfelnek. Allami rendelesen az erzestelenitovel sporolnak, igy könnyű rossz elmenyt szerezni egy egyszerűbb problemaval is, utana meg mar halogatas, halogatas...maganban egy fogkő leszedes 30.000, gyokerkezeles mindenestul 40-tol a csillagos eg...fogpotlas millas nagysagrend. Inkabb lesz.rjak.

nov. 10. 18:33
 4/8 anonim ***** válasza:
83%
Tb ellátásban félévente ingyenes a fogkőleszedés, ingyenes a húzás és van ingyenes fehér tömés is. Évek óta felhagytam a drága magánrendelésre járással, miután megtudtam, hogy ezek TB azon járnak.
nov. 10. 18:37
 5/8 anonim ***** válasza:
79%
Verekedésnél megsérül, amikor menőznek, hogy ki tudja foggal kinyitni a sört, szintén sérül a fogzománc, ami soha nem regenerálódik. A fogorvosi rendelőben meg jobban reszketnek, mint a gyerekek.
nov. 10. 18:38
 6/8 A kérdező kommentje:

3-as

XD

nov. 10. 18:46
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

ma 18:33

Ugyanúgy (nem)használta ellőtte sem, ha addig nem vetted észre akkor az igénytelenség kölcsönös!😀

nov. 10. 19:01
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Lehet baleset, lehet eü. probléma, lehet valóban csak igénytelen, lehet cuccozik, nincs pénze rá, sok oka lehet.
tegnapelőtt 09:58

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!