Mitől függ, hogy milyen érzéstelenítőt kapok?
Figyelt kérdés
Nekem kiesett egy tömésem, és nem tudom hogy milyen érzéstelenítőt fogok kapni. Sprayset, vagy injekciósat. Ja és nem az egész tömés esett ki, hanem csak egy része.2010. nov. 5. 12:28
1/16 anonim válasza:
A lyuk mélységétől, lehet, hogy szinte nem is kell fúrni, akkor nem érdemes injekciót adni.
2/16 A kérdező kommentje:
Háth nekem úgy van, hogy a fog közepében lévő tömésnek semmi baja, csak a mi a legszélén, a tetején, szemből nézve, ez egy baloldali fog, és a jobbfelső részéről esett ki.
2010. nov. 5. 12:44
3/16 A kérdező kommentje:
Remélem érthetően fogalmaztam.
2010. nov. 5. 12:44
4/16 anonim válasza:
Ilyenkor általában a teljes tömést kiszedik és újat kapsz. Én nem vagyok olyan bátor, hogy ne kérjek szurit, teljesen mindegy mit csinál a fogorvos:)
5/16 A kérdező kommentje:
Na ne! Kiszedik az egészet?! Ohh basszus kár volt megkérdeznem.
2010. nov. 5. 12:48
6/16 A kérdező kommentje:
De ez nem túl nagy darab volt.
2010. nov. 5. 12:51
7/16 anonim válasza:
Jaj, nem akartam rád hozni a frászt, csak azért írtam, mert nekem így történt. Aztán lehet neked csak pótolni fogják.
8/16 A kérdező kommentje:
Oksa. Semmi gond. Csak tudom hogy nem fáj az injekció, de azért inkább hanyagolnám.
2010. nov. 5. 12:56
9/16 A kérdező kommentje:
Bár, nekem8 adhat amit akar. Köszönöm a válaszokat!
2010. nov. 5. 12:59
10/16 anonim válasza:
Szerintem szurit kérj bár hány éves vagy? Fiú lány?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!