Fogfehérítési tippek, valaki?
Sajnos genetikusan enyhén sárgák a fogaim és zavar. Olyan megoldásokat keresnék amik fehérítik a fogakat, például egy új típusú fogkrém, vagy valamilyen gyümölcs vagy diéta?
Kinek milyen tapasztalata van "házi" fogfehérítés terén? Minden ötletnek hálás vagyok.
Jelenleg reggel és este mosok fogat és szájvizet is használok naponta kétszer, mert tudtommal a fárga fogakat okozhatja a baktériumkolónia a szájban. De sajnos a fogaim még továbbra is sárgásak.
A genetikán nem fogsz tudni változtatni.
Nekem ami aránylag jól beválik, az a sensodyne széntartalmú fogkréme.
Mi a fontos, hogy hófehér legyen, vagy hogy egészséges és fájdalom mentes?
A csontok színe ilyen. Enyhén sárás, és átsejlik
rajta a fény a szélén.
Amit hófehéret látsz, és totál egyformát, az veneer. Egy procelán réteg, amit a lereszelt fogakra tesznek. Ezek után már nincs visszaút. Ezek törnek is, be tudnak gyulladni, mivel a zománc károsul, rohadni is. szuvasodni.
Emberek ezrei mennek jó drágán megcsináltatni, aztán szenvednek, és végül protézissel kötnek ki 40 alatt.
Ne tedd tönkre a fogaidat ilyen butaságok miatt.
Legalábbis szerintem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!