Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Kihúzott foggal kirándulni...

Kihúzott foggal kirándulni első nap, lehet vagy inkább ne?

Figyelt kérdés

Spontán foghúzás. :)

Elmentem a fogorvoshoz, hogy tegyük rendbe a fogaimat, mert már rég voltam. Az egyiket elkezdte felépíteni, de a fog nem bírta és összeroppant, és ki kellett húzni.

Most ott egy seb, ami ugye gyógyul. Lelkileg nagyon kivagyok, és holnap mennénk kirándulni erdőbe.

Viszont azt olvastam, hogy túrázni ilyenkor nem ajánlott.

Érdemes lenne kihagynom, vagy ez nem befolyásolja a gyógyulást?

tegnap 19:09
 1/5 anonim ***** válasza:
38%
bármit lehet utána csinálni. Nem javaslott dolgokat is.
tegnap 19:17
 2/5 anonim ***** válasza:
Már miért nem lehetne ha nem vérzik, és jól érzed magad?
tegnap 19:20
 3/5 Ypszilon1980 ***** válasza:
Ha nem fáj, nem dagad be, vagy nem vérzik, akkor miért ne lehetne? Ilyenkor arra kell törekedni, hogy nagy megterhelés ne legyen, a vérdugó ne essen ki, de amúgy én már este volt, hogy mentem koncertre.
tegnap 19:38
 4/5 anonim ***** válasza:
Én aznap este még érdekesebbet is csináltam mint a koncert.
tegnap 19:40
 5/5 anonim ***** válasza:
Megerőltető dolgokat, komolyabb fizikai terhelést nem ajánlott vállalni. Hiába vagy most rendben, újra megindulhat a vér a sebből. Jelentősen hátráltatjatod a gyógyulást. De ha “könnyű” húzás volt, nem nagy a seb, nincs panaszod, és nem egy nagyon megeröltető túra, akkor lehet menni. Mérlegelni kell ezeket.
tegnap 19:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!