Más is tapasztalt ilyet gyulladt bölcsességfoggal?
Figyelt kérdés
Be van gyulladva az egyik alsó bölcsességfogam, nem tudja teljesen áttörni az ínyt. A fogorvos azt mondta, hogy ki fog jönni. Addig is mossam és rágjak vele. Na hát ezeknél kb. csillagokat látok a fájdalomtól. Ráadásul valami gennyszerű lepedék is van a seben...ha esetleg valaki tapasztalt hasonlót, ez így rendben van?okt. 20. 16:37
1/5 anonim válasza:
Kérdező rendesen ki tudod nyitni a szád? Ha nem tőri át, bizony szájzárat okozhat :(
2/5 anonim válasza:
Nekem leégették az ínyem. Hiába mostam öblítettem, figyeltem a higiéniára szinte minden hónapban vagy minden második hónapban begyulladtam és minden alkalommal majdnem szájzárat kaptam.
Menj szájsebészetre.
3/5 A kérdező kommentje:
A számat ki tudom nyitni rendesen, de olyankor is fájdalmat érzek a gyulladt fogamnál.
Pénteken voltam fogorvosnál, akkor még ilyen gennyes dolog nem volt rajta.
Antibiotikumot szedek péntek óta, annak nem kellene már használnia?
okt. 20. 17:06
4/5 anonim válasza:
Pericoronitis. Vagy a doki kipucolja a gennyet, vagy ha elég fakír vagy, kinyomod magadnak.
Nekem már ilyen is, olyan is volt.
A végén mégis a szájsebész szedte ki a kis drágát.
Jobbulást!
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
És erre a pericoronitisre hatásos az antibiotikum?
okt. 20. 17:30
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!