Február óta van fent a fogszabályozóm, az alsó két leghátsó fogamra (nem bölcsességfogak) csak most fog felkerülni gyűrű. Ez a fém gyűrű lesz rajtuk, ami îgy körbeöleli a fogaim. Ennek felrakása fájdalommal jár? Mi van ha nincs akkora hely a két fog közt hogy odaférjen? Nem fogok tudni enni megint egy darabig?
okt. 18. 20:54
1/9 anonim válasza:
Nekem fájt...felnyomta es alig volt hely.
okt. 19. 12:43
2/9 A kérdező kommentje:
És meddig fájt? Enni tudtál? Vagy összeért a fogsorod?
okt. 19. 17:41
3/9 anonim válasza:
Nem emlékszem már, nekem egyutt raktak fel a fogszabival ezelott 15 evvel.
De valószínűleg nagyjából ugyanaddig és ugyanúgy fáj, mint egy-egy állítás.
okt. 19. 20:10
4/9 anonim válasza:
Nekem csak az egyik oldalon volt gyűrű, a többinél tubus volt. Viszont volt a felső hatosokon harapasemelo, így nem értek össze. De alapedetben a gyuru nem emel a harapason.
okt. 19. 20:11
5/9 anonim válasza:
Rég volt, de én sem emlékszek, hogy fájt volna. Elég vékony az a gyűrű, egy lapos fén. Elvileg nem kéne, hogy kellemetlenebb legyen, mint amikor belemegy mondjuk egy kajadarab a két fog közé.
okt. 21. 21:00
6/9 anonim válasza:
fém*
okt. 21. 21:01
7/9 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek. Hát nem fért a fogaimra rá a gyűrű, úgyhogy tubust kaptam, de mivel múltkor is azt raktak, csak még aznap este leharaptam, így most harapásemelőket is kaptam. 🙁 Én is a felső hatosakra. Kedves 4-es válaszoló, te ezekkel az emelőkkel hogy tudtál enni? Csak azon a két ponton ér össze a fogam.. azon a két nagy kemény puklin. Ez idővel jobb lesz kicsit?
okt. 22. 18:46
8/9 anonim válasza:
Hát, én azért kaptam, mert a szemfogam a szajpadlasomon tort elo, es hogy at tudjon jonni az also fogsoron, igy az enyem nagyon magas volt, kb. 0,5-1 cm. Nagyon rossz volt, szerintem még egy hónap után sem szoktam meg és én jó pár napig beszélni sem tudtam normálisan, felrement jo pár hang. Engem az evesben annyira nem zavart, a puhabb dolgokat tovabb ragtam a kisorlokkel, ami meg olyan volt, az a metszokkel...hat, nem a legidealisabb, de kibirhato volt. Engem a beszéd része jobban zavart. Nekem fent volt majdnem egy évig, hátha te előbb megszabadulsz.
Neked is ilyen gonbocot raktak a hatasokra?
okt. 22. 22:31
9/9 A kérdező kommentje:
Igen, olyan mint a fogtömés. Azt olvastam hogy elvileg kicsit kopni is fog belőle. Engem meg inkább az evésben zavar, nagyon lassan és kis falatokban tudok csak enni. Csak jobb lesz idővel. Azt mondták 2-3 kontrollig marad fent.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!