Letört az egyik gyűrű a fogszabályzómból!! Mit tegyek?
Figyelt kérdés
gumicukrot ettem és szabályosan kettétört az egyik gyűrű, már volt hogy leesett a másik és az magától ki is fordult a számból és ezt is a szokásosan megpróbáltam leszedni mert most csak szószerint fityeg a számban de nem lehet mert ott tartja a drót. Nemsokára lett volna időpontom de ezt így nem lehet kibírni. Valaki tudja mennyit kell majd ráfizetnem arra hogy alapból újracsinálják nekem az egész gyűrűt, meg a visszaragasztása is? Ez bonyolultabb lesz valószínűleg mint amikor csak leesett. És attól is félek hogy ez elcseszte az egész fogszabályzómat és nem lehet csak úgy visszarakni. Egyébként magánorvoshoz járok.2023. jún. 26. 23:56
1/1 anonim válasza:
Nekem is volt. Kertem kulon idopontot. Lecsiszoljak a ragasztot, aztan ujra savazas, uj felragasztasa, visszakotik az ivet, nem egy nagy dolog.
En is maganhoz jartam, de hogy a tied most mennyit ker, azt nem tudom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!