Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Gócos fog milyen panaszokat...

Gócos fog milyen panaszokat okozhat?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Van egy gócos fogam, amit még nem húzattam ki, mert közbe jött epekő műtét.

Na a kérdés: okozhat a gócos fog gyomortájéki avagy felső hasi folyamatos fájdalmat? Emésztészavart? Esetleg szédikés fejet? Torokgyulladást?

Leginkább arra vagyok kíváncsi, hogy valakinek szűnt-e meg gyomor/felső hasi fájdalma attól, hogy kihúzták.

okt. 16. 19:59
 1/3 anonim ***** válasza:

- Hajhullást

- Szívproblémákat (szívizomgyulladást, szívburokgyulladást stb)

- Ízületi gyulladásokat

Az emésztésbe annyira játszik bele, hogy nem tudsz rendesen rágni, tehát az elégtelen rágás miatt nem elég pépes a kaja, így a gyomornak kellene aprítani, amit nyilván nem tud. Emiatt alakulhat ki gyomornyálkahártya gyulladás, de akár bélgyulladás is.

okt. 16. 20:10
 2/3 anonim ***** válasza:

Mondjuk ez érdekes dolog,nekem 12 éve hullik a hajam ,tehát nem feltétlen a góctól!

Viszont nekem pl ha begyulladt a fogam az annyira fáj hogy az ember beled…… k fogászat kaptam mindig antibiotikumot és vagy kihúzták vagy gyökérkezelték ami ugye rendezte a problémát!!

okt. 17. 09:02
 3/3 anonim ***** válasza:

Góc az úgy is lehet, hogy nem okoz panaszt, és csak akkor derül ki, amikor más betegség miatt csinálnak konkrétan fogászati góckutatást.

Én úgy tudom, hogy bármilyen szervre kihathat egy gócos fog.

Éppen most vagyok vele úgym hogy kihúzattam egy hónapok óta nem javuló gyökérkezelt fogat, nehogy góc legyen belőle. Az orvosom is azt mondta, döntésem el, de ha pl. műtét előtt állnék, ez nem is lenne kérdés. Szóval akár az a fog okozza, akár nem a gyomortáji fájdalmakat, érdemes konolyan venni a problémát, mert más bajt akkor is okozhat.

okt. 21. 21:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!