Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Milyen a kihúzott fogaim...

Milyen a kihúzott fogaim állapota az 5. napon? (kép)

Figyelt kérdés

[link]

[link]

[link]

okt. 14. 18:37
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Nem volt a legjobb az érzéstelenítés azt meg kell hagyni.

Az egész alsó állkapcsom nem éreztem, még azt sem, hogy nyitva van-e a szám:)

Bíztató, hogy van akinek sikerült fogszabályzóval behúzni a fogait, nekem nem mondták biztosra, hogy sikerül.

okt. 16. 08:38
 12/13 anonim ***** válasza:

Hosszú folyamat volt, 2,5 év, de szerintem megérte. :)

Biztos találsz valakit, aki megcsinálja. Es 2 implant ára mar megközelítőleg annyi, mint a fogszabi. Viszont biztos van valamilyen masik rendellenesseg is, amit lehetne a fogszabival korrigalni. Akkor meg már kellemest a hasznossal. Ha a bolcsessegfogaid olyan allasban vannak, hogy elo tudnak törni, szerintem mindenkepp a fogszabit valaszd. De akkor bolcsessegfogak nelkul is jobb opcio. Menj el tobb helyre konzultaciora. :)

En fogorvos vagyok, de ilyet nekunk soha nem engedtek az egyetemen, hogy ambulansan ket ellentetes oldalon levo also fogat egyszerre huzzunk ki. Ha nagyon indokolt, nyilván meg kell csinalni, de azert szerintem a te eseted nem az a kategoria volt.

okt. 16. 10:14
 13/13 anonim ***** válasza:
*de akár a bölcsességfogak nélkül is
okt. 16. 10:15
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!