Akinek fülzúgása lett az ultrahangos fogkőleszedőtől, mit tett utána?
Figyelt kérdés
okt. 2. 19:16
1/5 anonim válasza:
Tinnitus klinikára kell elvileg minél hamarabb menni, ha valakinél ilyen probléma merül fel. Egyszeri fogkőleszedéstől lett, azt gondolod?
2/5 A kérdező kommentje:
Nem, korább óta van meg (nem tudom romlott-e a mai kezeléstől). De egyébként ott mit tudnak vele csinálni, ha fogászati kezeléstől van?
okt. 2. 19:31
4/5 anonim válasza:
Nagyon fontos tényező hogy mitől és mikor alakult ki. A jobb klinikákon is nagy hangsúlyt fektetnek erre, és arra, hogy milyen alapbetegség okozhatja. Több terápiás lehetőség van. Van amit ott helyben csinálnak, van amihez bérelni vagy vásárolni kell eszközt.
5/5 A kérdező kommentje:
Másfél éve megvan: akkor körbejártam különböző orvosokat (fül-orr-gégész, audiológus, neurológus, csináltak mri-t, vettek vért, reumatologusnál is voltam) és akkor nem tudták mit lehet vele tenni -> a nyakamra gyanakodtak, ami igaz is lehet.
okt. 2. 20:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!