Ez okozhat gondot?
Gyökérkezelték a fogamat még áprilisban.
Sajnos(anyagi gondok miatt) nem tudtam visszamenni újabb kezelésre.
Le is tört a fogam,illetve még lyukasabb lett,fájni(még)nem fáj.
A gyógyszeres csíkot csak most vettem ki a lyukból,nem is tudtam hogy van benne…
Az első alkalom ki lett fizetve,nincs adósságom.A fogam bánja valóban.
Nem tehetek róla hogy nem tudok kifizetni 45000et per pillanat.
Te sem tudhatod mi okozza ezt nálam.
A kérdésem az hogy eddig (mai napig) benne volt a gyógyszercsík ez baj?
A TB a foghúzást állja,a gyökérkezelés pénzbe kerül nálunk.
Sőt még mielőtt bármit csináltak volna tb alapon rögtenre is elküldtek szintén pénzért.
Mindenképp keresek orvost,de mint írtam a mi körzetink alapból csak húz,azt is úgy hogy korábban már szájsebészeten kötöttem ki.
Ja értem.
Nem akarok senkitől kérni.
Amúgy vicc hogy 83500 ft TB-t vonnak,de normális fogorvos sincs.Az még hagyján de magánba is kb 2 hónapot kell várni..
Érdemes visszamenni, leírom az én történetem, de remélem Te nem jársz így.
Covid előtt volt egy rossz gyökérkezelésem, nem lett teljesen a gyökér eltávolítva. Elmentem egy másik fogorvoshoz, ő megcsinálta rendesen, viszont a tömés nem sokkal később kiesett. Ekkor már covid X hulláma volt épp, nem fogadott a fogorvos senkit, úgyhogy hagytam azt a fogam üresen, amikor mehettem volna, akkor meg épp az utcára kerülés szélén voltam. Tavaly év végén letört belőle szinte az egész felső része, 2 hete pedig a maradéknak a fele is kitört. Most csak egy kevés csont maradt ami az ínyemből éppenhogy kilóg, majd ki lesz műtve és implantátum lesz a helyére berakva.
Jobb lenne, ha visszamennél a fogorvosodhoz, remélem még menthető a fogad!
Szeptember 28-i a kérdésem,Október 25-re kaptam időpontot.
Aranyos nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!