Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Kilehet műteni 2 rágófogat...

Kilehet műteni 2 rágófogat egyszerre?

Figyelt kérdés

Van egy alsó elsorvadt bölcsességfogam, a koronája már eltűnt, csak a gyökerei vannak a csontban.

És az eggyel előtte lévőnek is már hiányzik egy része. Szerintem már menthetetlen az is.

Kilehet műteni mindkettőt egyszerre? Valakinek csináltak már ilyet ? Akarok majd az előtte lévő helyére egy implantátumot.

szept. 26. 03:45
 1/3 anonim ***** válasza:

Természetesen. Nálam a felső teljes fogsoron kihúzták az összes fogam egyszerre, egy kezeléssel úgy, hogy abból 2 fogat csak feltárással tudott kikanalazni. (Fel kellett vágni az ínyt, mert annyira el volt szuvasodva, hogy sehogy nem tudott ráfogni és amúgy is körbenőtte az íny)

Beadják a szurikat, onnantól kezdve kb 3 órán keresztül hat az érzéstelenítő. Nálam kb 1,5 óra alatt ki is szedték az összeset, a 2 feltárással együtt.

szept. 26. 14:19
 2/3 A kérdező kommentje:
Régen már húztak egy fogam az is beletört, az orvos nem volt a helyzet magaslatán. Azt hittem meghalok... Most egy másik szájsebészetre mennék. Direkt megnéztem az értékeléseket is. Talán túlélem. 😃
szept. 27. 03:00
 3/3 anonim ***** válasza:
Akkor béna volt az orvos. Sajnos ilyen is van. Nálam 1.5 óra alatt kiszedett mindent és nem volt komplikáció. Pedig fiatal orvos volt.
szept. 27. 06:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!