Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Fiam rágófoga most jön, de 3...

Fiam rágófoga most jön, de 3 egyszerre?

Figyelt kérdés
nem semmi mert 3 jön,igaz nagyon jol viseli szinte észre se venni rajta de ez normális?és mindháromnak 1-2 hegye van kint csak.mennyi idö még mind a négy hegye kibujik egy rágófognak?ez rettenetes lehet szegénykémnek.
2010. dec. 14. 20:55
 1/8 anonim ***** válasza:

Juj, de fájhat neki.

Az én lányomnak is 2-3 nap alatt bújt ki 3 rágófog, az egész úgy ahogy volt, ezután volt pár nap szünet, és jött a 4. is.

Ő lázas volt emiatt 2 napig :( Nagyon megviselte :(

2010. dec. 14. 20:58
 2/8 anonim ***** válasza:
persze hogy normális,nekünk volt olyan hogy 4 első fog jött egyszerre,és de nem egyszerre bújtak ki,és olyan is volt hogy vártam egy fogacskát,hogy mikor bújik már ki erre hátul ki jön egy rágó fog,észre se vettük hogy jön.most az utolsók jönnek,hátul egyszerre 2,már csak bőr van rajta,de már érezni a végét,de ez még eltarthat jó ideig.időnként mondja is hogy fáj a szája,és azt is hogy el múlt,szerintem olyan görcsös fájdalmat érezhetnek.ami csak rövid ideig tart,persze gyereke válogatja.
2010. dec. 14. 21:00
 3/8 anonim ***** válasza:
Az én babámnak is kettő jön.Ő is nagyon szenved:S Talán egytől is szenvedne,így annyiból jó,h nem apránként kínlódik vele:(
2010. dec. 14. 21:01
 4/8 anonim ***** válasza:

Nekünk is 3 jött ki egyszerre. De most látom megint dörzsöli az ínyét. A doktornő a múlt héten nézte és azt mondta jön a következő rágó és még 2 szemfog hegye is nagyon a felszínnél van.

Nagyon szenved szegény, pedig van borostyán lánca, kap homeos bogyót, viburcol kúpot, gélt, egyfolytában rág és dörzsöl. :(

2010. dec. 14. 21:17
 5/8 anonim ***** válasza:
Nekünk 4 jött egyszerre... pár hét kell neki, mire kibújuk mind rendesen
2010. dec. 14. 21:17
 6/8 anonim ***** válasza:

A 4. válaszoló gyerekét nagyon sajnálom...

Ha lenne még valami szar, azt is a gyerekbe tömnéd, még ha nem is használ???? Gondolkodj kicsit...

2010. dec. 14. 21:19
 7/8 anonim ***** válasza:
2.vagyok,tudod van olyan anyuka aki nem tudja nézni ahogy szenved a gyerek,mellesleg megjegyzem azon felsoroltak egyike sem minősül gyógyszernek,tehát nem árt.
2010. dec. 14. 21:38
 8/8 anonim ***** válasza:

4. válaszoló vagyok. Te vajon el tudnád nézni, ahogy a kicsid 1 hónapon keresztül a nap 24 órájából 20-at üvöltve sír, és már a szék lábát is rágja kínjában?

Mert úgy tűnik igen, ha meg mered kérdőjelezni a gyógyszer mentes segítség nyújtásomat!!!

Az egész fogzási időszak iszonyú szenvedés neki, mert 2-3 foga jön egyszerre mindig. 1 hónap nyúzás, 2-3 nyugi.

2010. dec. 15. 17:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!