Mennyibe kerül a gyermek fogszabályozás?
Figyelt kérdés
A kislányomnak fogszabalyozásra van szüksége kaptunk is időpontot december 3dikára 2 hét telefonálás után. A kislány 13 éves decemberre 14 lesz. Sztk alapon megy azonban a fogszabályzóért fizetni kell. A kérdés ,hogy kb mennyibe kerül? Illetve van lehetőség részlet fizetésre? Köszönöm a válaszokat!szept. 24. 19:09
2/8 A kérdező kommentje:
1. Viccelődsz? Vagy most ez tényleg komoly? 🫨
szept. 24. 19:38
3/8 anonim válasza:
1-es az magánban van, ne szívasd a kérdezőt.
Nekem 20 ezer volt sínenként, de tudtom szerint körzet és orvos függő. Meg lehet azóta felemelték az árát. Szóval szerintem ha kb 50 ezerrel számolsz sínenként, akkor tuti benne vagy.
4/8 anonim válasza:
Nálunk 70 ezer volt a felső sorra,ha alul is kell,akkor a duplája lett volna.Ez egy vidéki fogorvos,magánprakszisa volt.
5/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Ment a plusz
szept. 25. 06:40
6/8 anonim válasza:
Ja,azt nem írtam,hogy havonta kellett menni kontrollra,az alkalmanként 10 ezer volt.
7/8 anonim válasza:
6-os, akkor ott valamit nagyon lehúztak, mert a kontroll az tb támogatott és nem kellett volna, hogy fizessetek érte TB alatt.
8/8 anonim válasza:
Nem húztak le és nem TB támogatott,mivel az egész kezelés magánorvosnál volt. Korábban voltunk TB,s orvosnál,ő éjszakait adott,az 20 ezer volt,na ott nem lellett fizetni a kontrollért,csak az nagyon lassú volt,ezért mentünk másik dokihoz,aki egésznapos fogszabit írt,ami nagyon hamar rendbetette a fogsort. Itt kellett fizetni a kontrollért. Ezeket előre elmondják mindenhol és mindenki maga dönti el.Amúgy egy ilyen árú fogszabi nagyon nem lehúzás,mert ahogy az első kommentelő is írta,van bizogy fél millás is,konkrétan tudok ilyet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!