Metszőfogak közti 2mm-s hézagot héjakkal be lehet tömetni? Mennyibe kerül? Mennyire fontos, hogy hogyan állnak azok a metszőfogak?
Na szóval 18 vagyok és azzal a problémával küzdök hogy alig bírok vagyis inkább alig merek mosolyogni. Mivel nekem a metszőfogaim nagyon minimálisan kifele áll és hézag van köztük. Ránézésre 2-3mm. Olvastam szóval az első kérdésem kipipálva, hogy ezeket meg lehet szüntetni ilyen porcelánhéjakkal stb. Mármint a hézagot. Ez mennyibe kerülne, ha csak azt a hézagot szeretnem eltüntetni pár mm-s héjakkal?
Mennyire veszik figyelembe a többi fog állapotát vaagy ahogy állnak?
Pl. Ha azt mondják kell még egyéb beavatkozás mondjuk fogszabályzás arra mondhatok nemet és csináltathatom ígyis a héjakat? Valaki átesett ezen? Vélemény?
Igazából azért szeretnék inkább csak így hézagot eltüntetni mert sokkal gyorsabb, nem zavar a fogszabi, olcsóbb is mivel kétlem hogy 200-300k ft lenne vagy több 2mm porcelánhéj + nem fényes a helyzetem pénzügyileg mert tanulok még.
2
Csak az a metszőfogaimmal van baj a többi az egyenes nem áll kifele stb.
Hézag van a kettő között és picit kifele dőlnek ami nem látszik pl ha csukva van a szám, ha mosolygok oldalról is csak akkor látszik ha nagyon figyeled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!