Ilyen fajta fogselymet fontos használni?
Figyelt kérdés
Vettem ilyen pálcikákra kifeszítettet. Rohadt kétbalkezes vagyok, ahányszor próbálkozom mindig vérzés lett a vége.
Nem lenne elég ilyen esetben, ha csak simán alaposan fogat mosnék és fogköztisztító pálcikákat használnék alul, ahol az ínyemhez érnek a fogaim?
Vagy csak én vagyok ilyen ügyetlen?
2022. máj. 22. 20:39
2/8 anonim válasza:
Hasznalj normalis fogselymet, ne ezt. Es igen, fontos a hasznalata.
3/8 anonim válasza:
Létezik normális foglyesem pl. Oral b pro expert
4/8 anonim válasza:
a fogköztisztítást nem tudja kiváltani a legalaposabb fogmosás sem. ez a pálcikás nem kifejezetten javallt, nehezebb kontrollálni és ineffektívebb is. max inkább gyerekeknek rászoktatás céljából. ha a rendes fogselymezés nme megy, próbáld ki a foköztisztító kefét vagy a szájzuhanyt.
5/8 anonim válasza:
Oral-B Pro-expert fogselymet vegyél, ez nem sérti fel az ínyt, és még jó mentolos íze is van, én is ezt használom.
6/8 petraa07 válasza:
Nekem bevált ez a villás selyem
Én pl azért használom azt mert nem fér be a kezem a számba Így a hátsó fogamat a sima hagyományos selyemmel meg se tudom takarítani.
7/8 anonim válasza:
Fogköztisztító kefékkel gyorsabb és egyszerűbb, de ha nagyon szorosan vannak a fogaid, akkor nehézkes lehet. A többiek által ajánlott oral-b pro expert viszont valóban nagyon jó, még szoros fogaknál is könnyen bevezethető a két fog közé.
8/8 anonim válasza:
A fogköztisztító jó. Menj el egy paradontológushoz (speciális tudású fog- vagyis inkább ínydoki), h kiderüljön, h tényleg te vagy a szuper ügyetlen v vmi baj van az ínyeddel. Én az utóbbira tippelek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!