Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Folyton begyullad hátúl a...

Folyton begyullad hátúl a fogam.Mitől lehet?

Figyelt kérdés
Folyton begyullad a fogam és gennyes lesz,1-2hónapja voltam fogorvosnál kiszedték a tömést a fogamból kikezelték majd vissza tömték eszméletlenül fájt abba a pár napba örültem ,hogy megszabadultam.De most érzem hogy megint az a fogam ugyan úgy elkezdett fájni ahogyan akkor és szerintem megint begyulladt,de viszont huzatot nem kaptam sehol.Valakinek valami tippje hogy megelőzzem vagy mit tudjak csinálni?Mert többször nem akarom átszenvedni

szept. 22. 17:26
 1/5 anonim ***** válasza:
64%
Gyökér kezelt fog gócnak számít, hiába van kezelve, mivel nem élő fog, bármikor begyulladhat.
szept. 22. 17:29
 2/5 A kérdező kommentje:
Huzatassam ki??
szept. 22. 17:31
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Ez nem igaz, hogy bármikor begyulladhat a gyokerkezelet fog. A rendesen ki van tisztatva es le van tomve, nem szabad begyulladnia.

Keress egy endodonciaban jartas fogszakorvost.

szept. 22. 17:41
 4/5 anonim ***** válasza:
Nekem is beszokott és elmúlik magától, én nem szoktam vele különösebben foglalkozni
szept. 22. 17:47
 5/5 Ypszilon1980 ***** válasza:
100%
Azért egy CT jó lenne az állkapcsokról, lehet ott van valami bibi.
szept. 22. 21:34

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!