Lehet, hogy a rosszul növő bölcsesség fogaim miatt kattog az állkapocsom, akadt ki a helyéről, vagy ez más próblémát sugall?
Nagyjából egy hónapja áll fenn a probléma, a háziorvos aztmondta kis is akadt a helyéről, mivel mikor kinyitom a számát mindig a bal oldal felé húz. Voltam panoráma röntgenen, ott láttam hogy a két alsó fog szinte merőlegesen nő.
Természetesen nemsokára megyek a fogorvosomhoz hogy megnézze ő is.
Szia! Velem ugyan ez a helyzet, kb. 1, 1,5 hónapja nagyon kattog az állkapcsom, és érzem, hogy ugrál:/
Szintén bal oldalon, de nem voltam vele orvosnál még. És bal fölül kicsit sebes az ínyem, és feszít, tehát lehet hogy nő a bölcsességfogam. De nem tudom hogyan, mert nem csináltak panoráma röntgent.
Mélyharapásod nincs esetleg? Mert attól is kattoghat. Nekem van, előrébb áll a felső fogsorom, és a középvonal is el van csúszva. Tehát rossz pozícióban tartom az állkapcsom. És ha beteszek egy darab papírt, és ráharapok a helyes pozícióban, kis idő múlva jobb úgy, és már kényelmetlen összecsukni a számat.
Most csak tippeltetek, de velem is ugyan ez a helyzet, és engem is érdekelnének a válaszok.
Köszi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!