Bőlcsességfog műtét után két héttel érzékeny az egyik fogam ez normális?
Szia!
Nem tudom, hogy még mindig fenn áll-e a problémád, amennyiben igen javaslom, hogy a fogorvosod mindenképpen keresd fel.
A fenti bölcsesség fogakat egyszerűbben eltudják távolítani, mert ugye ott lágyabb(?) a csontozat.
Az alsó állkapocsból szoktak kimetszetni a bölcsességfog körül a csontozatból, hogy ki tudják szedni rendesen.
A gyógyulási folyamat ezeknek igen hosszú, több hetet is igénybe vesz.
Nekem múlt héten hétfőn, szedték ki éber szedálásban 8 fogamat. (4 kisőrlő + 4 bölcsesség, amik függőlegesen impaktáltak voltak)
Antibiotikumot kaptam, a jobb felső kisőrlő helye nagyon fájt, és még mindig van duzzanat, bár már nagyon enyhe.
Viszont az egyik, felső őrlők közül most nagyon érzékeny. Még így fogszabályzó felrakása után is.
Szóval megyek vissza dokihoz. Kitudja, lehet egy gyökérkezelés kell neki vagy a töméssel van probléma.
Szóval ha továbbra is fenn áll a probléma: doki, ne halogasd mert sajnos nem lesz jobb.
Jobbulást kívánok!
(Ha bárkinek foltos (lila, zöld vagy sárga színű lesz az arca: fekete nadálytő krémmel kenjétek be. Segít!)
32/Nő
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!