Bölcsességfog műtét után normális, ha érzékenyek a mellette lévő őrlők?
Tegnap két hete, hogy kiműttettem a bal alsó bölcsességfogamat - elég nagy krátert csinált a doki, hét öltéssel varrta össze. Ehhez képest teljesen rendben zajlott a gyógyulás, fájdalomcsillapítót sem szedtem.
Tegnap voltam varratszedésen, és azóta nekiálltam óvatosan rágni a műtött oldalon is. Nem használhatatlan az a rész, nem is óriási a fájdalom, de azért elég érzékenyek arrafelé a fogaim, ha mondjuk valami rágós, keményebb falat ér oda.
Ja, és bónuszként kicsit kisebesedett az ínyem a beavatkozás oldalán. Ez lehet a túlzott corsodyl használattól?
Ez mennyire tekinthető normálisnak? Nektek meddig volt érzékeny a műtét környéke? Legyek türelmesebb, és ne erőltessem?
Nem akarom minden piszlicsáré kérdéssel zaklatni az orvosom - köszönöm, ha elolvastad!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!