Félek a fogorvostól, de szeretném legyőzni és megcsináltatni amit kell, hogyan sikerülhet ?
Tűzz ki magad elé egy dátumot, hogy mikor fogod felhívni időpontert es tedd meg.
Pl. először azt, hogy októberben, aztán hogy október első hetében, aztán konkrétan azt, hogy pl. szerda 11.00. Készülj rá és ne hátrálj meg! :)
Igaz, én rahúztam még ket napot, de tudtam, hogy megteszem napokon belül és sikerült is. Nekem igy sikerült.
Ugyanígy voltam mint te.
Én kitűztem egy napot, hogy addig a napig felhívom időpontért. (Pont utolsó nap sikerült bátorságot szereznem). Telefonon is nagyon kedves volt, bár régről ismertem. De a hívás után nagyon büszke voltam magamra és kicsit már vártam az időpontot, hogy mehessek mert túl akartam lenni rajta illetve jó érzéssel töltött el, hogy a hívást is megoldottam (tudom sokaknak ez vicces de aki fél annak nagy dolog) :)
Aztán mikor eljött az időpont akkor persze féltem előtte, de szerencsére nagyon kedvesek voltak a rendelőben, megnyugtattak, hogy nem lesz semmi baj és, hogy nem kell félni. Először az orvos csak megnézte a fogaimat meg csinált egy röntgent és felvázolta a problémákat illetve a lehetőségeket. Aztán a következő alkalommal már sokkal bátrabban mentem és rájöttem, hogy ez nem is olyan szörnyű :) de ehhez ők is kellettek mert ha nem ilyen kedvesek és empatikusak velem akkor tuti nem így állok az egészhez.
Úgyhogy szerintem találj te is egy napot mikor felhívod őket. :) esetleg elkísérhet valaki az időpontra ha nagyon félsz. Én több embert láttam, hogy van vele valaki úgyhogy ezzel sincs gond. Én mondjuk egyedül szerettem volna szembenézni ezzel mert úgy voltam ha esetleg valaki nem tud eljönni velem legközelebb akkor rosszabb :)
Fel a fejjel!
Kedved utolsó, neked milyen kezelésekre volt szükséged?
Én is abbam a fázisban vagyok most, hogy az időpontot végre sikerült elinteznem, utána en is megnyugodtam, még vártam is, de msot hogy egyre közeledik, kezdek egyre jobban izgulni. :)
9-es:
Sajnos gyökérkezelni kellett plusz fogkőleszedés.
De a második alkalom után már mosolyogva jöttem ki :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!