Félek a fogtöméstől, mit csináljak?
Lyukas a fogam és hamarosan megyek tömetni. Alsó 6os egyébként, a másik alsó 6ost fél éve tömték be, és az egyáltalán nem fájt, és az orvos nem adott érzéstelenítőt.
A barázdán volt a szuvasodás, most meg a barázdán és a fogközben. Pedig mindig fogselymezek.
Egyszerre vettem észre a szuvasodást a kettőn, történt ez 2 éve. Ne ítéljetek el légyszi, tényleg nem volt lehetőségem elmenni akkor.
Nem fáj, nem érzékeny, semmi baj nincs vele amúgy. Úgy tudom, hogy a szuvasodás lassú folyamat. Kb. 2 éve tart, és ha nem érzékeny, mennyi az esély rá szerintetek, hogy a tömésnél komolyabb beavatkozás kell? Ennyi idő alatt megfelelő szájhigiéniával áttörheti a fogzománcot?
Egyébként nem volt soha rossz élményem, de mindig féltem a fogorvostól. Kedves amúgy, de mégsem merek kb. megszólalni sem.
Fájhat majd? Tudja, hogy nem fájhat, és ezért nem adott múltkor sem érzéstelenítőt? Ha fájna szerintetek adna? Nem mertem megkérdezni.
Magas nagyon a fájdalomküszöböm, de mégis félek.
Sztkba járok, meg vagyok elégedve vele és nem is akarok magánba menni.
Bocsi a szóismétlésért és hogy hosszú lett ❤️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!