Mehetek egyedül fogorvoshoz?
16 éves lány vagyok, napi 2x oclean fogkefével mosok fogat, fogselyemet, szájvizet használok, várok savas ételek után, meg minden. Tényleg nagyon vigyázok a fogaimra.
Hátul a barázdáim nagyon mélyek és sajnos elkezdenek szuvasodni.
Mindig szüleimet megkértem hogy vigyenek el fogorvoshoz, el is vittek, de kb. emiatt félévente járok tömetni.
Anyum mindig azzal jön, hogy "má megint, hát de most voltál..."
Belefáradtam abba, hogy könyörögni kell, inkább szeretném egyedül intézni.
Sztk-s fogorvoshoz járok, meg vagyok vele elégedve amúgy. Mehetek egyedül időponttal? Meg ha mehetnék is, anyumnak a váróban mindig kellett papírt kitölteni és aláírni. Ilyenkor mi a helyzet?
Nincs senki rokonom, vagy nagykorú ismerős, iskola fogorvos meg egy bunkó paraszt és nem csinál semmit, papírt se ad, hogy kell menni.
Szerintetek?

Mehetsz én is így jártam.
Kérsz időpontot és elmész. A doki elfog látni.
Nem kell szülői jelenlét vagy engedély hogy kezeljék a fogad, pláne ha "csak" tömésről van szó.
De ha kérsz időpontot telefonon akkor ott megtudod kérdezni a biztonság kedvéért.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!