Lehet kapni valamelyik drogériában fogfehérítős dolgot, ami tényleg legalább kicsit hasznos?
Ezt a fogpasztát tudom ajánlani, biztos kapsz valahol. Gyorsan csak egy külföldi oldalon kaptam meg, de itthon is van, nekem ez segített nagyon sokat reggel+este mosás
Nem lehet kapni :D Az emberek azt hiszik ilyen egyszerű a fehér mosoly.
Ez sokkal összetettebb dolog mint, hogy átlag ember tudja értelmezni szakmai iránymutatás nélkül.
Az ilyen drogériákban illetve netről rendelhető fogfehéritő csodák nagy baromságok és pénzlehúzások és ami mégrosszabb árthatsz vele a fogaidnak is ha olyan fajtába nyúlsz bele.
Fogfehírítést kizárólag rendelői környezetben lehet elérni borsos áron, és az se tart örökké mert vissza halványúl és sárgul egy idő után, ez természetes folyamat, viszont rendelői környezetben ahol értenek hozzá nem ártanak vele a fogaidnak vagy maximum minimális mértékben. "Olcsó húsnak híg a leve" ebben a témában nagyon megállja a helyét! De rendelőt is jól kell választani :D
A fogfehíritős fogkrémek is baromságok teszem hozzá, és azzal is árthatsz a fogaidnak ha bizonyos alapanyagot tartalmaz ennek érdekében!
Ha az emberek időnként gondolkoznának és nem hinnének el mindent amit a címoldalon látnak egyből, hanem kicsit kutakodnának is és az összetevőket elolvassák/értelmezik időt szánnak rá, akkor elég sok kellemetlen dologtól megkímélhetné magát!
Ez mind igaz, annyit tennék hozzá, h a fehér fog mániája is divat. Egy normálisan kezelt fog, ha nem is vakítóan fehér, de nem is rondán sárga. Fogorvoshoz kell járni fogkőlevételre, kávé, tea után fogat kell mosni vagy szájvizet használni.
És tudomásul kell venni, csak a celebeknek világít a foguk.😄
Mellesleg, a fogászati fogfehérítés se tesz jót se az ínynek, se a fogzománcnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!