Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Szerintetek melyik a legjobb...

Szerintetek melyik a legjobb drogerias fogkrem amitol feher lesz a fog? Es esetleg drogerias fogfeheritok?

Figyelt kérdés

aug. 6. 23:19
 1/5 anonim ***** válasza:
egyik sem
aug. 6. 23:25
 2/5 anonim ***** válasza:
Colgate fogkrém.
aug. 6. 23:51
 3/5 anonim ***** válasza:

Ha elszíneződött a fog, azon a mezei fogkrém nem segít, csak az orvosi fehérítés. Maximum optikailag teszi világosabb színűvé.

Nekem a Blend-a-Med Anti-Cavity az újravevős fogkrémem. Ránézésre a legegyszerűbb, de nagyszerű. Nagyon jól tisztít, semmitől nem lesz ilyen vakító fehér, mint ettől.

aug. 7. 02:35
 4/5 anonim ***** válasza:

Mindenfélét próbáltam már, igazából egyiknél se láttam nagy változást. De most nemrég találtam ezt a Paradontax fogkrémet:

[link]

A hozzá való szájízzel használom és Curaprox fogkefével, már pár nap alatt fehérebb lett a szemfogam is, amit eddig semmilysm fehérítős fogkrém nem tudott, se a Colgate, se másik Paradontax. Ráadadul az íze, állaga is sokkal jobb lett, mint az eddigi sós fogkrémek, ez kék és mentolos. :)

aug. 8. 07:52
 5/5 anonim ***** válasza:

most hulyenek neztek, de megfelelo koncentracioban, meleg vizzel 330 ml es 1 nem pupozott teaskanal osszekevered, semmi nem lesz. Ilyen alacsony koncentratumban annyi, mint egy folyekony fogkrem ami talan jobb, mert nem tapad a fogra es magas pH-ja van, kiirtva a bacikat. Evek ota csinalom. De engem betanitottak rendes fogmosasra, nem pedig a szokasos megdorzsolom 20 vagy max 40mp-ig azt csa. Tudom ezt sokan csinaljak es ezzel megerintek jo par embert, de kimondom.

Elegge eltulozzak ezt a "nagyon leszedi a fogzomancot". A szodabikarbona egyebkent hatarozottan nem eros "dorzsolo" alapbol. Ha az lenne, akkor ha feher a fogad (alapbol mindenkinek kivetel a feketeknek) - kaukazusi embernek picit sargas egyebkent, amit amcsiban latsz azok ilyen tapaszokat fogfeherito tapaszokat hasznalnak direkt, itthon is lehet kapni valami C betus dolog, hidrogen peroxid van benne altalaban meg/vagy valami, ami az inyt is kikezdi es faj egy darabig, erzekeny fog, stb.. - es latod a sargasodast, akkor kell abbahagyni ott.

Ahhoz eszmeletlen szarazban kell es beletukmalni az enyhen nedves fogkefet es szetkenni a fogat, hogy roncsold. De meg egy ideig ugy sincs gond. Alapbol vannak fogremek amik tartalmaznak kis mennyisegben szodabikarbonat.

aug. 8. 10:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!