Hány évesen vesztettétek el az első maradandó fogatokat?
Figyelt kérdés
bölcsességfogakat leszámítvaaug. 20. 19:06
2/9 anonim válasza:
18, szintén pofára estem csak én a lépcsőn. Mellé jól be is lilult az arcom, főleg az állam, de a legrosszabb az volt hogy kitört az első fogam.
4/9 anonim válasza:
32 éves vagyok, mind megvan a bölcsességfogaimat kihúzták, ha azok beleszámolnak, akkor 28 évesen.
6/9 anonim válasza:
Tavaly 35 évesen, de a gyökere még annak is megvan, csak már olyan rossz állapotban volt, hogy koronát kellett csináltatnom rá. Azon kívül van még 7-8 tömött fogam, a többi egészséges.
7/9 anonim válasza:
Sajnos ~13 körül. Akkoriban egy nagyon szadista fogorvoshoz jártunk, mert rokonunk ismerőse volt az asszisztens. Amikor begyulladt még menthető lett volna gyökérkezeléssel, de a sok rossz élmény miatt kihúzattam. Utólag bánom már, nyilván senki nem mondta el akkor,hogy ez miért nem jó. A szüleim is elbagatellizálták,hogy hátul van mindegy az...
8/9 anonim válasza:
35 évesen, 2 hete. 14 éve gyökérkezelt fogamból tört le egy nagyobb darab. Nem lehetett pótolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!