Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » A pulpix mennyire hatékony?

A pulpix mennyire hatékony?

Figyelt kérdés

Sikertelen volt az első gyökérkezelési kíséretem (megnyitás, kiidegelés), kétszeres érzéstelenítés után is annyira fájt, hogy alternatív megoldásként most ezzel a szerrel próbálja az orvos elhalasztani az idegeket, elvileg 5-7 nap, míg ez hat. Van itt olyan, akinek szintén így csinálták? Használt?

Remegve sírtam a székben és a rendelőből hazafelé, annyira traumatikus volt az egész procedúra. Nagyon félek, hogy nem használ ez a szer, és megint hasonló élmények és fájdalom várnak a következő alkalommal.

Egyelőre azt érzem, amit kell, sajog, feszít, de nem annyira, hogy fájdalomcsillapító kelljen.

aug. 17. 20:30
 1/2 anonim ***** válasza:

Melyik fog? Esetleg másik orvoshoz érdemes elmenni, mert nekem volt olyan fogam (alsó 7-es), amit 4 orvosból kettő tudott érzésteleníteni, a másik kettő nem. Igazából pont a két kezdő fogorvos tudta, akik még alaposan körbetapogatóztak, megkeresték hogy hova kell szúrni.

Azt hiszem, ezzel a pulpixszal is próbálkozott az, aki nem tudta érzésteleníteni, talán hatott is, de érdemben nem tudok nyilatkozni, mert nagyrészt már addigra ki volt idegelve, csak volt még benne egy kicsi és azzal szerencsétlenkedtek.

aug. 18. 15:22
 2/2 A kérdező kommentje:
Szia, nagyon hálás vagyok a válaszért! Nálam az alsó 6-os a “bűnös”. Nekem azt, hogy a gyökércsúcsnál lévő gyulladás miatt nem hat az érzéstelenítő - de lehet, hogy nem jól/jó helyre adta be tényleg? (Sajnos feltétlel nélkül bízom az orvosokban, fel sem merül bennem, hogy valamit esetleg ne csinálna jól).
aug. 19. 11:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!