Kinek milyen tapasztalata van a fogkoronával a teljes fogazatra?
Figyelt kérdés
#fogkorona teljes #milyen érzésre #nehéz megszokni? #Fájt e az eljárás?
aug. 14. 19:15
1/7 anonim válasza:
Bár nekem csak egy éve van, és csak a felső fogsoron, de nagyon tetszik és szeretem. Majd alul is meg szeretném csináltatni, csak hát elég drága.
2/7 A kérdező kommentje:
Neked mennyi volt a felső rész?
aug. 14. 22:30
3/7 anonim válasza:
400 e körül, ha jól emlékszem. A meglévő fogaim lettek lecsiszolva, arra van rátéve. Implantátumom nincs, azt nem is engedném. Azzal sok a gond nagyon, szüleimneknaz van, de nagyon nem lett jó, pedig milliókat fizettek érte.
4/7 anonim válasza:
Hogy csináltad meg 400-ból? Egy korona 68 ezer forint (oda ahova járok és az még az olcsóbb fajta! Csomó fogászaton láttam már 80-90 ezres korona árakat).
Ebből könnyen ki lehet számolni, majd' 1 millió egy fogsor.
Alsó-felső már 2.
5/7 anonim válasza:
17 évig volt, utáltam. Túl szép volt, ahhoz, hogy élethű legyen. Sosem éreztem elég tisztának. Ja, és az első 1-2 hónapban iszonyúan feszített, legszivesebben kitéptem volna, de az orvos állította, hogy meg fogom szokni. Aztán, ha egy fogat ki kell húzni, akkor kuka a milliós fogmű. Ha most csináltatnék, nem engedném lecsiszolni csak azt a fogamat, amelyik pótlást tart, és nem engedném, hogy egyben legyen az egész fogsor.
6/7 anonim válasza:
Minél kevesebb fogad van, annál kevesebb korona kell. A pótfog meg nem porcelán, mint a korona, az sokkal olcsóbb. Nekem legalábbis így volt.
7/7 anonim válasza:
Nekem 3 napja ragasztottak fel. Ket fogam hianyzott oldalt es kozepen igy 9 db korona keszult 405 ezer ftba kerult .Nekem most meg eleg fura es ahol nem volt fog az inyem is mozog.Az orvos szerint csak hozza kell szoknom.De az elso napogban biztos fura erzes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!