Fogkorona tapasztalatok? Mennyibe kerülne egy alsó felső teljes fogkorona? Akik már csináltattak ez, hogyan működik altatnak vagy csak érzéstelenítő?
Nem nekem kell, az akinek viszont kell ő a foghúzást is érzéstelenítő nélkül kéri mert ő neki jobban fáj a szuri az ínyjébe... de egy ilyen szinte műtét szerű dolognál hiába hisztizik a szuri miatt úgy is megkapja. Gondolom én.
Meg mennyi amíg ez az egész elkészül? Gondolom így ilyen picire reszelik a fogakat ha lehet vagy ha olyan akkor húzzák, és akkor az is kitudja mennyi idő mire begyógyúl addig meg fog nélkül marad vagy mi?
Az oldalakon az árlisták nem egyértelműek mert minden külön van sorolva azt se írják most foganként vagy nem.
Esetleg 1 millió forintból meg lehetne oldani? Persze hogy az természeten nézzen ki és ne legyen baj vele .
Attól függ, hány fogat kell koronázni, és miből kéri a koronát. Amelyik fogat kihúzták azt már pótolni kell, nem koronázni.
Remélem észheztér, és nem akarja érzéstelenítés nélkül húzatni a fogát, mert közben biztos meggondolná magát, és nem hisztizne már a szuri miatt.
Húzás után a gyógyulási idő 4-6 hét, utána lehet elkezdeni a pótlást. Addig van, ahol ideiglenes pótlást adnak, van ahol nem. Nem érdemes teljes fogsort csináltatni, csak oda, kell pótlás, ahol hiányzik.
Uh értem, köszönöm az eddigi valaszokat, tényleg nem értek ehez.
Igen mind rossz neki látszatra. Meg van 3 ami hiányzik is.De akkor inkább mégis csak húzni kéne neki, mert van olyan foga elég sok ami töredezik vagy nagyon csunyán sárgás, és az innye is vérzik, szóval akkor azokat biztos húzni kell.
Meg nem csak pici lyukak vannak neki, hanem elég durva a helyzet.
Mindjárt keresek az övéhez hasonló képet.
Tudom hogy gyerek fog, de ez hasonlít a legjobban annyi különbséggel, hogy ő már 30 éves.
De szinte ugyan olyan.
Jaa értem, kb évi 2x szokott neki begyulladni de akkor a fél arca is feldagad. Akkor így egyértelmű, hogy a kivehető lesz a legjobb.
De ezt majd a dokival úgy is megbeszélik, én csak rá akarom venni a dolgokra, csak ahoz jó ha tudok valamennyit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!