Bölcsességfog húzás utáni fájdalom mikor?
Hétfőn húzták ki a jobb alsó bölcsességfogam.
Igazából teljesen meg voltam nyugodva, mert nem fájt. Viszont tegnap este óta elkezdett fájni a helye.
Előfordulhat, hogy 5 nap után kezd el fájni?
Azt olvastam, hogy 1-4 nap után kezdődhet el a fájdalom.
Köszönöm. Még nem húztak soha bölcsességfogat, így nem tudtam.
A fogorvosom mondta, hogy fájhat de azt nem mondta, hogy akár 4 napig nem fog fájni csak utána.
Nekem 2-őt is húztak az elmúlt kb fél évben. Nekem csak érzékenyebb volt, a fájdalom minimális. A húzás napján este vettem be egyedül fájdalomcsillapítót megelőzésképpen.
A legrosszabb szintén az volt, amikor kiment az érzéstelenítő hatása.
Valószínűleg ez egyénfüggő.
Az mondják igen, fájhat. Nekem az egyik 30 évesen lett húzva sztk-s orvosnál, be volt gyulladva, csak a húzás fájt.
A második pár hónapja volt húzva, sem a húzást nem éreztem, sem utána. Kb. este csak feszült az arcom, amikor kiment az érzéstelenítö, de éjjelre már rendben voltam.
Ne legyél. Nekem egyáltalán nem fájt. 2 injekciót kaptam, és semmi rossz érzés nem volt.
Amúgy mikor írtam a kérdést utána még egy 3-4 napig fajdogalt, de elmúlt és szépen gyógyul azóta is.
Én októberben megyek vissza. Két felsőt egyszerre fogják húzni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!