Mit tegyek,ha az also negy fog elol mozog?
Kb 1 eve kiderult h az also elso negy fogam mozog.vmelyik jobban vmelyik nem annyira.
Varjak h kiessen az elso es utana menjek megcsinaltatni vagy rogton huzzamki minda4et es korona raMi az elonye vagy hatranya?
tavaly kezdodott:
akkor 1honapot vartam idopontra.addig par orvos latta a panoramat.
rogton huzni akartak.
akihez eljutottam o volt az elso aki nem huzassal kezdett hanem nezzuk meg hatha segithet rajta vhol.adott tippeket.sinezes is szobajott.
aztan januarban elmentem egy kozelihez aki arrol meselt h latja h a csontom tunik el lassan.azt mondta ahhoz ez valtozzon kikene huznia az osszesfogam es potolni mert csak ugy valtozik meg a fauna.sajnos gyerekkorban nem neztek azt h pl ph ertek stb de kezdetkent 4fok potlasa a cel.
.. az elmult 10evben evenkent jartam orvoshoz.egyszer maradt ki 1ev es puff kb ez lett.
szoval en ugy vagyok h egy eve eszem igy h nem harapok.megszoktam de egyre jobban mozognak.
a fejemben az van ameddig lehet huzom
meg sem jo ha pl jo foghoz hozzanyulnak.csiszolas stb a korona miatt.
de persze jo lenne normalisan enni
kedves utolso,sajna nalam is a fogko iny dolog miatt van.jobban figyelek a tisztitasra.jobb eleltromosfogkefet hasznalok,geleztem, oblogetek.
es pont igy vagyok h mas bajuk nincs,igaz az utolso fogorvos mutatta h tunik el a csont az allamban,ct-t krszitett.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!