Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Hányszor tisztitod foghid...

Hányszor tisztitod foghid alatt az ínyt?

Figyelt kérdés
Sajnos hajlamos vagyok elfelejteni ,4 napig nem pucoltam,és ma reggel duzzadt volt az ínyem. Gyorsan megmostam kipucoltam azóta jobb. Munka miatt nem tudom minden étkezés után,ilyenkor ha végzek ki öblitem vízzel. Este is elég pucolni?
aug. 3. 21:37
 1/4 anonim ***** válasza:

Ez komoly? Alap gigy napi 2szer

Reggel felkeles,este lefekves

aug. 3. 22:06
 2/4 anonim ***** válasza:
A férjem soha nem tisztítja, azt mondta nem is hallott róla hogy kéne. Mondjuk valahol azt olvastam, hogy normális esetben a híd rátapad az ínyre és nem jó folyton tisztogatni. (Nekem hidam még nincs, így saját tapasztalatom se.)
aug. 3. 23:15
 3/4 anonim ***** válasza:
Nekem 6 hete van bent az ideiglenes híd, holnap kerül fel a végleges, de nem hallottam arról, hogy külön kéne alatta bármit is pucolni. Ugyanúgy mosok fogat, mint máskor, és nem gyulladt alatta az ínyem.
aug. 7. 12:15
 4/4 anonim ***** válasza:
20 év alatt soha sem tisztítottam alatta. Nem hozzáférhető.
aug. 24. 02:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!